SLUTA MÖRDA OSS!
Idag uppmärksammas över hela världen förföljelse och våld mot HBT personer. Att just 17 maj är vald dag beror på att det var den 17 maj 1990 som WHO plockade bort homosexualitet från sin förteckning över sjukdomar. För första gången uppmärksammas denna dag även i Sverige.
I bland annat Stockholm och Malmö kommer bland annat demonstrationer hållas under parollen ”Sluta mörda oss”.
I Stockholm kommer det hållas debatter och annat och alla svenska riksdagspartier utom kristdemoraterna kommer att medverka.
Jag uppmanar också alla att ”sno” loggan i denna text och sätta på sin egen blogg/sajt. Det KAN va era barn/vänner/familj som råkar illa ut nästa gång.
Jasså inte? Säg det till familjen till den döda 15 åring som blev mördad för 2 veckor sedan för att han var homosexuell

2 Kommentarer

Trackbacks & Pingbacks

  1. Mitt Aktuellt skriver:

    Mot homofobi
    Jag har aldrig, och jag kommer aldrig att förstå, varför någon människa tycker sig ha rätt att döma en annan utifrån vem denne älskar och älskar med. Jag kan inte, och kommer aldrig att kunna förstå, hur man kan hata en annan människa på grund av d…

  2. Var med och manifestera mot homofobi!
    Hatbrotten mot homosexuella är varken någon ny eller ovanlig företeelse. Bögknackning har funnits så länge vi kan minnas. Lesbiska kvinnor har våldtagits och dödads. Nu senast mördades en 15-åring av en annan 15-åring.
    För mig är d…

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *