Slappardag

Dagbok 10 juni 2009

Idag har det varit slappardag för hela slanten. Egentligen skulle jag och Henke åkt till jobbet ihop och kollat på arbetskläder men ingen av oss räknar med att vara kvar så länge till så va fan, vi kan ha de gamla istället 🙂
Fast idag fick jag lära mig att jag gör skit på jobbet även när jag är ledig och inte där. Tänk va?! Så bra man kan ha de för att slippa ta sitt egen ansvar: Blame it on Wal! I morgon ska jag ha ett litet möte med min chef, så de så.
Förutom skiten på dårhuset så har det varit en regnig och lugn dag. Henke stackaren är sjuk så jag fick ”ta hand” om honom lite. Han har en jävla hosta och feber så Walle fick ordna med middag idag. Sen blev det en film som vare sig jag eller han orkade se klart och sedan blev det hem till sängen.
Det är underbart skönt med slappardagar egentligen. Tanken va faktiskt att jag skulle jobba på ett annat ställe idag men orkade inte. Behöver min ledighet ibland faktiskt, och har allt mer börjat uppskatta det. Innan tyckte jag de va jobbigt att vara ledig. Jag hade aldrig lugn i kroppen för att just kunna ta det lugnt, men det har jag börjat ändra mig på. Kanske en del av det jag behöver ändra på i mitt liv.
Så, nu är klockan mycket och det är dags att sova.
Dagens Nyhet: Leijonborg hoppar av och det tackar vi för. Kanske ska han testa på ett riktigt jobb nu innan det är försent.
Dagens Idiot: Den idiot som arbetar i huset jag jobbar i och som med sin mobilkamera tagit kort på en manlig anställd som ”smygröker”. HAha, dras idioterna till äldrevården eller?
Nej dags att sova.
Natti

3 Kommentarer
 1. Andreas
  Andreas says:

  För tusan Walle, BYT JOBB, eller iallafall arbetsplats. Det går inte att må bra om man jobbar på ett ställe där alla arbetar emot varandra istället för med. Hur mycket du än säger att du inte bryr dig om dem så påverkar de dig hela tiden ändå.

  Svara
 2. Andreas
  Andreas says:

  De verkar ju gå över lik för att imponera på cheferna på din arbetsplats. Förstår varför du inte mår så bra alltid.

  Svara
 3. Andreas
  Andreas says:

  Ursäkta att jag kommentarsspammar, men jag har haft kollegor som betett sig på liknande sätt och jag vet hur det känns. Blir så ”#¤%¤% förbannad.

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.