Sånt här gör mig riktigt riktigt riktigt förbannad.
Personer som jobbar på kronofogden är fan sjuka i huvudet, och detta bevisar att det stämmer.

Fy fan säger jag igen. Vart i alla helvetes jävlar finns medkänslan hos vissa.

Fy Fan

clipped from www.gp.se

Vräkta pensionärer
kvar vid visning

Trycket var stort vid kronofogdens visning av en tvårummare i Vasastan i går. Men flera spekulanter tog illa vid sig när de kom in i sovrummet och fann den skuldsatte lägenhetsinnehavaren nedbäddad i sin säng.

– Det låg en gubbe i sängen och som jag fattar det var det hans fru som satt på sängkanten, berättar David Meyer som var en av drygt nittio spekulanter vid visningen och han har reagerat starkt över att man lät det äldre paret vara kvar i lägenheten.
Enligt Camilla Sterba, som leder kronofogdemyndighetens försäljningsteam i Västsverige, är det inte helt ovanligt att ägare till bostäder som ska säljas på exekutiv auktion är med under visningarna.

– Det kan gå till så, men det är klart att det inte är vanligt att folk ligger kvar i sängen under visningen.
vi har gjort det här så smidigt vi kunnat, säger Camilla Sterba.
  blog it
5 Kommentarer
 1. Marcus
  Marcus says:

  Här har du ett inside scoop, jag känner en av grannarna till detta par och jag kan säga att dom är gravt psykiskt sjuka och har terroriserat alla som bor där och inte betalat hyran på 11 år. Dessutom så säljer dom stöldgods som dom håvar in pengar på, om dom nu inte också har skulder till kriminella. Kommer ihåg när en bekant till dom (förmodligen också psykiskt sjuk) bröt sig in i en liten affär och tog ingenting… Bara möblerade om.. Tex tog ner takkronan och monterade en discokula… Detta par fick vad de förtjänade, men de borde ha skett tidigare.

  Svara
 2. Walentine
  Walentine says:

  Så psykiskt sjuka människor fick vad dom förtjänade?
  Har väldigt svårt att se detta som sant och skulle det vara sant kan man ju fråga sig hur psykiskt sjuka människor kan få ha det så utan hjälp från samhället.
  Jag tillhör den kategori människor som inte tycker att psykiskt sjuka kanske alltid kan hjälpa om saker och ting går fel. Som sagt, det heter psykiskt s j u k a av en anledning

  Svara
 3. Marcus
  Marcus says:

  Dom är antagligen psykiskt sjuka av alla hot dom fått av sina lånehajar som dom hamnat i skuld hos. Så grund och botten deras fel jo.

  Svara
 4. Kalle
  Kalle says:

  Det sk. psyiskt sjuka paret har ju bara bott på adressen i drygt 1 år efter att dom sålt sin villa, så dina uppgifter verkar vara en aning tvivelaktiga, inget vidare insidescoop om man inte bara vill smutskasta utan grund.

  Svara
 5. Alex
  Alex says:

  Märkligt att du har mage att vräka ur dig sådan galla över en myndighet som sköter sina åligganden.
  Självklart ska långivare som har miljonskulder till paret få sina skulder reglerade av de som tagit lån.
  I detta fall har paret under en längre tid intye erlagt hyra & inte heller reglerat något av sina miljonskulder till gäldenärer.
  Du kanske själv ställer upp som skuldsanerare ?!
  Eller vem ska bära människor som kräver att få bo i lyx men inte vill betala för sig ?
  Nu var jag faktiskt på både visning & även hos kronofogden när auktionen förrättades. Jag samtalade även med bostadsrättsföreningens representanter.
  Efter detta så har man faktiskt en nyanserad bild till skillnad från personer som spyr galla !!!

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *