Man undrar…

Fick passagerarna betala mer nu när de fick vara så länge i Kanonen på Liseberg?
clipped from www.gp.se

Dramat startade klockan 16.08 på måndagen. Då fastnade den 24 meter höga åkattraktionen Kanonen. Händelsen utlöste stor aktivitet och räddningstjänsten skickade bland annat en stegbil och en annan av deras höjdenheter till nöjesparken.

Enligt GP:S reporter på plats klättrade två personer från Liseberg och en från räddningstjänsten upp för att prata med och lugna ned de 14 personerna i vagnarna. Det utbröt aldrig någon panik och enligt Julia Vasilis, presstalesman för Liseberg, var alla förhållandevis lugna.

Det kunde också GP:S reporter Jan Höglund konstatera. Passagerarna såg ut att ta det inträffade med fattning och flera av dem vinkade ned till publiken. Klockan 17.19 lyckades brandmännen knuffa igång tåget.
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.