De e inte lätt att ragga in stora stjärnor. Elton verkar veta vad han vill…
clipped from www.gp.se

Elton John har varit mycket specifik när det gäller kravlistan inför hans konsert i Borås den 21 juni.

I logen ska det finnas en palm, två meter hög, en vas med 11,2 centimeter höga vita rosor och en vas med dito röda. Där ska också finnas en soffa som inte får vara av läder och den skall vara grå, blå eller vit, enligt Sveriges Radio. Ett 25 sidor långt dokument styr alla detaljer, från hur det ska se ut i logerna till exakt hur transpoerter ska se och scenen byggas.

Ingen svart lädersoffa för Elton John

1 svara
  1. Pär
    Pär says:

    Ja, man måste tjäna grova pengar på att arrangera en sån här konsert eftersom man sväljer den typen av kravlistor. Det naturliga vore annars att be honom fara och flyga och aldrig visa sig i det här landet mer…

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *