Kinamat, Poker och Apfelcorn

Dagbok 26 augusti 2004

Idag har jag umgåtts med Tompa nästan hela dagen. Vi var först och käkade lunch vilket blev en maffig middag. Vi hittade en kinakrog som serverade buffé för 58:- och då fick man äta massor, och det fanns allt det ska ska finnas på en kinakrog att välja på.
Efter detta blev det ett besök på kaosbutiken Tre. Jag har väntat på ny programvara till telefonen sen jag fick den uppgraderad. Idag fick jag skivan och jag slapp stå i kö i 2 timmar för att få den 🙂 Vidare bums till bolaget och sedan in på en fika/öl på Gretas. Ombyggnaden går framåt, hoppas det blir bra sen när allt är färdigt.
Sen blev det pokerdags igen, med Robban, Tompa och Jim. Kul att träffa alla, även om själva pokern gick piss. Det löste jag med att dela en flaska vin med Tompa (jag köpte flaskan för den såg ut som en rosa katt ) och lite apfelcorn. Även två flaskor svarta Smirnof Ice gick ner så jag är inte helt alldeles nykter. Kul har det varit i alla fall. Jag tror inte att någon förstår hur skönt det är att kunna umgås med folk och må bra, både fysiskt och psykiskt. Det är en sådan underbar känsla så det går inte att förklara.
Känner i och för sig lite nu att alkoholen får ens känsloregister att vakna till lite. Känner för att skrika AHHHHHHHHHHHHHHHHHH men jag gör det inte. Min chans kommer när den kommer, vilket inte kommer dröja så speciellt länge.
För övrigt har jag och Tompa börjat sedan ett tag tillbaka att enbart säga meningen ”Jag vet inte” på klingande stockholmska. Det blir så kul på nåt sätt. Ingen annan än oss garvar med skit samma.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.