Dagens ordspråk

Idag blir det en liten dikt som jag skrev blott 16 år gammal och som jag hittade i en av mina gamla dagböcker. Just då verkade jag vara förtvivlad inför omvärlden
Ni säger hur jag ska vara, men jag vill inte vara sån.
Ni säger hur jag ska känna, men jag kan inte känna så.
Ni säger hur jag se, men jag vill inte se det så.
Ni säger att hur jag ska leva, men jag vill inte leva så.
Däremot vill jag älska, älska på mitt eget sätt.
Jonas (som jag hette på den tiden) Andersson 1989

1 svara
  1. jonas
    jonas says:

    Hej Walentine, helt orelaterat till ditt inlägg men jag bara måste säga att jag är imponerad av att du anpassar dina uppdateringar efter amerikansk tid 😉 När man sitter här på kvällen och fixar med bloggkartan så är det lätt att tänka att det knappast är någon från sverige som kommer uppdatera vid den här tiden (dvs bra tid för att go wild med uppdateringar och test av dylika). Då slår det sällan fel att man ser ditt namn vid en uppdatering 😉

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.