Den för Sveriges nyhetsinformation viktiga tidningen Aftonbladet berättade ju för några veckor sen att skådespelaren Colin Farrell var extremt välutvecklad. Ja, Colin ska ha så stor snopp så man fick klippa bort en scen i en film där han medverkade i på grund av att kvinnorna i salongen höll på att smälla av, och männen höll på att dö i avundsjuka.
Nu visar sig detta rykte kanske inte stämma i alla fall. Den för gayvärldens så viktiga tidningen QX skriver att Colins motspelare Dallas Roberts säger
” Visst, han har inget att skämmas för. Men att folk skulle ha kippat efter andan och bara fokuserat på Colins snopp är en klar överdrift. Jag var på flera av de här visningarna som det skrivits om, men det var ingen som reagerade över Colins nakenhet mer än att det hördes några småfniss i salongen”
När filmen ”A home at the end of the world” kommer på DVD får vi se vem som har rätt.
Spännande så man dör är det i alla fall, tur vi har kvällspressen och gayskvaller att luta oss emot 🙂

1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *