Lasse B till attack mot kvällspressen

I TV4 gick idag Lasse Berghagen till attack mot kvällspressen.
De förstör hans liv med alla lögner hävdar han. Det är bra att någon ryter till. Det behöver kvällspressen. Att sedan Expressen svarar enbart via mail och att Aftonbladet inte svarar alls på kritiken säger en del om hur dessa tidningar sköts.
Kanske är det dags att i alla fall en kvällstidning i detta land börjar drivas av människor som tycker om tidningar och inte enbart pengar. Bonniers eller norska storägare är inget bra för nyheter och information.
Jag säger som våran Lasse. Skäms på er!

1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.