Akta er, nu anfaller Bosse Larsson

I serien om hur Allsång på Skansen tar upp hela mitt intresse nådde vi idag till en ny höjdpunkt.
Till DENNA artikel på AB skrattade jag fakiskt högt. Jävlar vad Bosse Larsson går fram. Carolas låtar är skit och Lasse Berghagen har egentligen inte på Skansen idag att göra för det var Bosse som starta för 25 år sen.
GO BOSSE alltså, det är det enda man kan säga.
Vidare är det nästan kul hur mycket intriger och ren maktkamp det döljer sig bakom ”Stockholm i mitt hjärta” 🙂
När det gäller Bosse så kan jag berätta att min mamma faktiskt dansat med Bosse en gång, på ”Trädgårn” i Borås. En mycket onykter Bosse berättade då för min mamma att hon hade dom vackaraste bruna ögon han någonsin sett.
Min mamma har blåa ögon.

2 Kommentarer
  1. Jontas
    Jontas says:

    Trist bara att vi betalar licenspengar till intrigerna inom SVT. För den kostnad jag lagt ner på licensen under åren kunde de väl visa intrigerna à la dokusåpa?

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.