Dagbok 4 augusti 2004

Detta inlägg blir kort.
Jag trodde att det inte skulle bli jobbigt med denna omgång srålning men den slår fanimej alla rekord.
Jag är så trött, något så oerhört trött. Hela kroppen är totalt matt och absolut ingenting fungerar. Kroppen har lagt av totalt. Jag får diarré av strålningen så därför får jag tabletter som motverkar det. Av dom får jag förstoppning etc etc etc. *suck*
Sen denna jävla trötthet. Jaja, vill man va fin får man lida pin. Det kanske gäller det samma om man vill leva.
Jag skriver inte så mycket just nu men det får ni leva med. Jag orkar helt enkelt inte. I morgon ska jag försöka ordna lite med ett långt inlägg som ligger och väntar men vi får se.
Jag är snart tillbaka i alla fall.
Kan föresten avslöja att min Mike håller på med ny design till sajten.
Det kommer bli så oerhört snyggt så det finns inte ord för det 🙂
Vad skulle jag göra utan mina vänner?
Älskar er alla

2 Kommentarer
 1. daniel
  daniel says:

  Usch vad trist. Plötsligt känns mina problem patetiskt små.
  Hoppas det går vägen Walle!
  Ring mig om du känner för att babbla av dig eller så, okej?

  Svara
 2. Åsa
  Åsa says:

  Kämpa på killen. Cancer är skit! Jag sätter in stålars till cancerfonden http://www.cancerfonden.se/ varje månad, fler borde göra det för det drabbar så många runt om kring oss. Det är en skit sjukdom. Var stark och försök skratta en massa, hyr härliga komedier!
  Kramilikram

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *