Dags för Bzzzzz

Dagbok 26 juli 2004

Ja ja, då var det dags då. Idag ska man åka till sjukhuset och få sin första dos strålning. Kan väl inte säga att jag är så speciellt nervös men visst känns det i alla fall lite i magen. Det är ju inget normalt man ska göra. När man ligger där med de där jättelika Star Trek maskinerna så känner man sig ganska liten, för att inte säga väldigt liten.
Vet inte riktigt hur länge det kommer hålla på denna gång, eller hur mycket jag ska få i mig. Det jag vet är att jag kommer märka det. Illamående och trötthet går hand i hand, men jag ska fan klara detta med. Det är ju inte första gången jag är med om detta, det jag ber om är att det ska vara den sista. Pontus den snällningen har lovat att komma och hämta mig sen. Han stannar i Göteborg en extra dag för min skull. Just resan hem efteråt kan va jobbig när man ska åka kollektivt för man vet inte riktigt när illamåendet sätter igång.
Så tänk på mig alla idag, jag behöver det!
*kram* på er

5 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.