Dagbok 2 April

Dags för ännu en tripp. Ska bli kul 🙂

Jag fick faktiskt ett erbjudande om arbete där uppe idag. Min morbror hade ordnat ett arbete inom kontor. Hade på ett sätt varit kul att testa men inte fan vill jag bo där. Stan är för liten för att jag skulle kunna slappna av med tanke på andra familjer som finns där. Särskilt då en medlem av dom.
En person sade till mig igår att det märktes att jag mådde allt bättre. Jo det gör jag, och det känns bra. Glömt och förlåtit har jag inte gjort, och det kommer ta tid innan jag gör det. Om jag någonsin gör det. Fan vilket svin han är/var.
Jaja skit i honom nu, nu är det dags att dra. Snart lyfter vi 🙂

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.